Carwrappen van uw auto

Wat is car wrapping?

Een veel besproken trend van de afgelopen jaren is car wrapping. Car wrapping is simpel gezegd een voertuig volledig voorzien van folie in elke gewenste kleur.

Bij Carwrapstudio wordt het wrappen van auto’s al meer dan 25 jaar gedaan. We hebben dus enorm veel kennis en ervaring die we graag toepassen en delen met anderen. Carwrapstudio heeft meer dan 20 ervaren monteurs in huis waarbij het wrappen van voertuigen een specialiteit is.


Carwrap foliefabrikanten

Ooit zijn wij begonnen met het veranderen van de kleur van voertuigen door folie omdat de klanten hier om vroegen vanwege hun bedrijfskleuren. Nadat we het voertuig in de juiste kleur hadden gebracht, werden er logo’s en bedrijfsnamen aangebracht. De foliefabrikanten hebben in de afgelopen 25 jaar ook niet stil gezeten en zijn meegegaan in de car wrap trend door hun folies aan te passen aan de wensen van de klanten.
Waarom car wrapping bij Carwrapstudio?

Al onze monteurs zijn gecertificeerd door de foliefabrikanten om de car wrap folies op een verantwoorde wijze aan te brengen. Het leveren van hoge kwaliteit vinden wij heel belangrijk en kunnen wij waar maken door onze jarenlange ervaring. Carwrapstudio heeft een volledig aangepaste bedrijfshal van 500 m2. Daarnaast beschikken wij over 1.250 m2 afgeschermd buitenterrein voor grote wagenparken. Carwrapstudio biedt zowel garantie op de montage als op de folie.

Carwrapstudio heeft iets nieuws! Bulging Systems. Bulging Systems is de nieuwste trend op het gebied van car wrapping en geeft een spectaculair 3D-effect. Het is subtiel, stijlvol en uniek.

De Corantijn 20
1689 AP Zwaag
Bekijk onze locatie0229-746011 / 06-23847500
info@carwrapstudio.nl
www.carwrapstudio.nl

Privacyverklaring